Gilde de Graven

NIEUWE CURSUSSEN MET START BEGIN 2020

In het nieuwe kalenderjaar gaan ook een aantal nieuwe cursussen van start; sommigen als doorstart en anderen volledig nieuw.

Een chronologische opsomming met als vertrekpunt de begindatum volgt hieronder. Voor meer informatie raadpleegt u de website van Gilde De Graven: leslocatie Pancratiusstraat 24, Munstergeleen.

FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS 

De bedoeling van deze cursus is om meer uit je eigen camera te halen, deze beter te leren kennen en niet alleen maar via de automatische stand foto’s te maken. Start 7 januari 2020.

OPFRISCURSUS FRANS

Deze cursus sluit aan op onze beginnerscursus, maar u kunt er ook aan deelnemen als u ooit de Franse taal heeft geleerd, bijvoorbeeld op de middelbare school, en u graag uw kennis Frans weer wilt opfrissen. Start 7 januari 2020.

TABLET EN SMARTPHONE

Smartphones en tablets zijn populair. Alle belangrijke functies en opties komen aan bod en leert u stap voor stap werken met uw tablet. E-mailen, internetten, een route uitstippelen, werken met foto’s, video’s en muziek, het wordt allemaal besproken. Start 13 januari 2020.

SCHILDEREN

De schilderlessen zijn voor beginners en gevorderden.  De beginner gaat kennismaken met de verf en het mengen van kleuren, schetsen, vergroten en in perspectief tekenen. De gevorderde krijgt meer uitdagende opdrachten. Er wordt gewerkt met acrylverf en olieverf, de keuze is aan de cursist. Startdata 13, 14, 17 januari (2 groepen) en 10 februari 2020.

BLOEMSCHIKKEN

U leert het vormgeven of creëren van een werkstuk met allerlei materialen. Niet alleen bloemen, maar ook groen uit de tuin en materialen zoals hout, metaal, steen en glas zijn mogelijk. Neem uw eigen spullen en materialen mee! Tijdens deze cursus leert u omgaan met verschillende technieken en vaardigheden. Startdatum 14 januari 2020.

NAAILES VOOR BEGINNERS TOT GEVORDERDEN

Of je nu voor jezelf of voor de (klein)kinderen kleding wilt ontwerpen of gewoon creatieve frutsels wilt maken zoals kussens, box kleden, enz. dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt de lessen zelf vrij invullen onder persoonlijke begeleiding. Start 20 en 23 januari 2020.

IN VOORBEREIDING

Het lezingen en excursieprogramma 2020, een cursus rondom (Nederlandse) taal en een wijnclub of wijnproefcursus. Binnenkort op onze website en onze Facebookpagina. Mis niets door Vriend te worden van Gilde De Graven: schrijf u gratis in!