GILDE DE GRAVEN in het nieuws

Logo

Hebben jullie de kleurrijke nestkastjes gezien in en om Munstergeleen die Gilde De Graven her en der heeft opgehangen om het 25-jarig bestaan van deze vrijwilligersorganisatie te markeren? Of en hoe we er verder nog aandacht aan (kunnen) geven staat vooralsnog in de sterren geschreven.

De coronacrisis heeft ertoe geleid dat alle activiteiten stopgezet zijn t/m juni van dit jaar.

De eerste activiteit die wel gepland staat op de website is een stedentrip naar Warschau eind juli 2020. Dat doet Gilde uiteraard alleen als het verantwoord is en veilig kan en mag. We moeten wel allemaal gezond blijven.

Tevens staat er nog een excursie naar Brussel op programma medio augustus en een reis naar Praag medio oktober 2020.

Er is nu extra veel tijd beschikbaar om nieuwe plannen te maken; nieuwe cursussen, lezingen, workshops en wat dies meer zij.

Nieuwe cursussen zijn al voorbereid: o.a. tekenlessen, fotobewerking en iMac/Macbook.

Wat te denken over gezondheidscursussen, diverse excursies en bezoeken aan galerieën, aan een brouwerij/stroopstokerij, over lunchbijeenkomsten, over huisdierenzorg- en welzijn, excursies aan regionale topbedrijven, uitleg over fairtrade en cittaslow, over een bierproefcursus, enz., enz.

Dat alles zal moeten kunnen plaatsvinden in een omgeving die wellicht anders ingericht zal zijn, dan vóór de coronacrisis: ook daarover wordt uiteraard gebrainstormd.

Hebben jullie zelf tips en suggesties, geef ze ons door (liefst zo concreet mogelijk) en bedenk dat we een pure vrijwilligersorganisatie zijn en medewerking van derden in principe dan ook op vrijwillige basis gewenst is. Zelf opgeven als vrijwilliger bij Gilde De Graven kan natuurlijk ook, graag zelfs! 

We horen graag van jullie en zo mogelijk via info@gildedegraven.nl want ons kantoor is maar zeer beperkt bezet in deze tijd.