KORTE WANDELING GELEENBEEK – LINTJESWEG

Beste natuurliefhebbers, wandelaars en andere enthousiastelingen!

Mijn naam is Niels Smits, 29 jaar en woonachtig in Sittard. Sinds kort ben ik vrijwilliger bij Gilde De Graven. Ik ben graag buiten, fervent fietser en een enthousiast wandelaar. Wat bij mij voorop staat is plezier en het genieten van de omgeving. Een omgeving waarnaar ik altijd nieuwsgierig ben. Ik probeer te ontdekken wat bepaalde dingen betekenen en wat hun geschiedenis is. Mijn wandelingen draaien niet om snelheid!

Vanaf 16 november a.s. wil ik dit graag met jullie gaan delen. Vanaf dan zal er maandelijks op een zaterdag een korte wandeling (Max. 6-7 km.) georganiseerd worden door Gilde De Graven die ik ga verzorgen. Deze wandelingen staat in het teken van de omgeving en het verhaal daarachter. De eerste wandelingen zullen starten vanuit het clublokaal van Gilde De Graven, Pancratiusstraat 24, Munstergeleen. Wellicht dat we daarna eens uitwijken naar Sittard, Puth, Doenrade of Oirsbeek. Locaties die per fiets te bereiken zijn.

Het doel is om elke wandeling af te sluiten (vrijblijvend en op eigen kosten) met een kop koffie dichtbij het startpunt. Dit kan het Gemeenschapshuis naast Gilde De Graven zelf zijn of een etablissement zoals Brasserie Abshoven e.a. Ik kijk ernaar uit om dit met jullie te gaan doen! De inschrijving is kosteloos. Enkel een aanmelding bij Gilde De Graven via de website volstaat. Laat dit geen drempel zijn. Ook dit is kosteloos en er zit slechts een nieuwsbrief aan vast.

De wandelingen zijn voor iedereen. Echter we wandelen wel over eventuele bemodderde paden en stroken, goede- en of wandelschoenen zijn een must! En nu duimen op een droge, prachtige herfstwandeling en straks op een mooie besneeuwde Kollenberg of Windraak!

De eerste wandeling is op zaterdag 16-11, om 09:00 en start bij Gilde De Graven. Inschrijving via de website is gratis. De afstand bedraag 5 tot 6 km en de route loopt langs de Geleenbeek en de fruitgaard aan de Lintjesweg. De rest blijft nog even een verrassing!

Ik hoop tot snel en op een mooie opkomst!

Groeten Niels

Bericht 1 van 35