BENEFIET KERSTCONCERT

Samen muziek maken om deuren voor kansarme jongeren te openen

BENEFIET KERSTCONCERT – 8 DECEMBER, HANENHOF GELEEN – 13:00 tot 18:00 uur

Stichting We Have A Dream wil met muziek écht het verschil maken voor mensen die een (financieel) steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom organiseren Teresa Ribeiro en Dyonne Hermans voor de tweede keer een benefiet kerstconcert voor een regionaal, goed doel. Dit jaar is dat PLINTHOS / DOORS2OPEN.


PLINTHOS begeleidt en coacht jongeren die in een onveilige situatie zitten, psychisch en/of sociaal emotioneel vastlopen en soms dakloos zijn. De jongeren staan naast de maatschappij en zijn hun pad naar de toekomst even kwijt. De professionals van PLINTHOS staan dag en nacht voor hen klaar. Zij bieden een betrokken en vertrouwde omgeving en gaan uit van de kracht, talenten en behoefte van de jongeren. Zodat zij weer kunnen opbloeien uit een ogenschijnlijk kansloze situatie. De opbrengst van het concert wordt gebruikt voor projecten van DOORS2OPEN die normaal gesproken financieel niet haalbaar zijn.

Fraaie muzikale line-up
Veel artiesten dragen de missie van We Have A Dream een warm hart toe. Tijdens het benefiet kerstconcert treden o.a. op: Strauß-ensemble (met muzikanten uit het André Rieu orkest), Ivo van der Bijl, allround coverband Manilla/Freetime, popband Stuck in 2nd Gear, Tiroler Ohne Berge, JazzSalsa, DJ Ricky Lee en zangschool Tonality. Presentatie Ed Leunissen (EuregioRadio).

Kortom: een gevarieerde middag met een muzikaal aanbod voor jong en oud en een tombola met mooie prijzen!

Meer informatie en online kaartverkoop: www.we-have-a-dream.nl  
Kaartverkoopadressen: Lenders Mannenmode, Café Amadeus, TTL Schenk (Oud Geleen).

ENTREE:

€ 10,00 voorverkoop

€ 12,50 aan de dagkassa

Er zijn staanplaatsen en zitplaatsen te koop!

De prijs is hetzelfde. Zitplaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!!!